dimecres, de desembre 27, 2006

Benvinguts al Blog d'Empordanesos!


Benvolguts amics i desconeguts,

Arrel de la incomoditat que suposa l'space d'empordanesos, us proposo l'ús d'aquest blog com a eina principal de comunicació interactiva a través de la web.

Als membres del bloc us convido a escriure sobre el que vulgueu, de tots els temes. Tots els temes hi tenen cabuda, només us demano que no ho satureu sempre dels mateixos temes ni ho feu només pel vostre propi interès, sinó que sigui d'interès per tothom.

És recomanable que no s'escriguin més d'un o dos posts diaris, més que res perquè tothom pugui comentar-los i llegir-los. En cas que vulgueu escriure'n algun, ho podeu fer i guardar-lo com a borrador, i publicar-lo quan es cregui més convenient. De totes maneres, repeteixo, és una recomanació. Quan això vagi funcionant definirem millor la forma de publicar.

Als visitants, us convido a deixar les vostres opinions sobre els temes de reflexió exposats en els posts. Convidats esteu tots!

Marcel

1 Comments:

At d’agost 02, 2007 9:44 p. m., Blogger lunera said...

Hola gracias por ojear mi blog y me alegra de que te parezca interesante..estoy mejor..estoy más orientada entre mi brújula y las estrellas del cielo como los viejos marineros..
Un saludo

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home