dimarts, de gener 15, 2008

I LLIGA FIFA'08.




Constatat el fracàs del Hall of fame, no puc deixar que la I Lliga FIFA'08 del PIS de Girona es perdi així com així.

Inicis.

Després d'un domini insultant al PRO-EVOLUTION SOCCER per Sarri, es va decidir passar al FIFA'08 ja que era més divertit.

Inauguració. MAMELUCOS CUP

Iniciàvem primer torneig oficial i computable per el rànking FIFA international. El calendari del torneig, a diferència de la champions league que era dimarts i dimecres, era els dilluns. Com a Participants: Sarri, Adri, Marcel Amb: Liverpool, Inter, Manchester respectivament, a més a més de un equip comodí que podia portar qualsevol dels que no els hi tocava jugar.

Al terreny de joc:

Bé, la classificació diu molt, campionat per a Sarri, amb una sola derrota en la última jornada i amb la ressaca de la celebració del títol (Liverpool 0 Manchester 4). Per tant 7 punts respecte el segon classificat: R. Madrid (equip comodí). Destaca la classificació de Inter (Adri) amb 0 victòries, balanç golejador negatiu de -6 i 3 raquítics punts.

Pichici:

Si no recordo malament: Van nistelrooy del R. Madrid.

Anècdotes:

Adri i Marcel acostumaven a aburrir a la grada amb repetitius resultats de 1 a 1, 0 a 0.

Sarri acostumava a guanyar els partits a base de gols impossibles recolzats amb un gran sort, errades defensives dels rivals, per tenir sort a l'hora de xutar, o per la mala sort del rival de no marcar.

La primera jugada d'atac sempre es malbaratava per no haver canviat els controls abans de començar (botons xut-centro).

Bé tot això, és el precedent de la competició iniciada el 2008 la "PEZONS LEAGUE".